Litt praktisk informasjon - Språkskolen Parla Italiano

OpplevSardinia
OpplevSardinia
OpplevSardinia
La Casa
OpplevSardinia
Gå til innhold

Litt praktisk informasjon

Kjekt å vite

Ankomst og avreise

Ankomst onsdag og lørdag fra kl. 16:00. Ved ankomst senere enn kl. 16:00, vennligst informer oss i god tid før avreise. Ytterligere informasjon om henting og levering av nøkkel vil være tilgjengelig på "Din Side" etter pålogging. Avgang onsdager og lørdager senest kl. 11:00.
Leieperioden er fra 1. mai til 30 september, men det er mulig å inngå avtale utenom dette. Send en forespørsel til booking@opplevsardinia.com med ditt ønske.

Grill

I utgangspunktet er det ingen begrensninger ved bruk av grill og åpen ild, men som i Norge, kan det også forekomme restriksjoner ved spesielle tilfeller. Vi holder deg oppdatert på dette under ditt opphold.

Internettforbindelse

Vi kan ikke garantere en perfekt internettforbindelse. Det kan oppleves i perioder et ustabilt internett i middelhavsområdet. Nettet kan lett bli overbelastet av mange brukere. Er man avhengig av internettforbindelse til arbeid, streaming av video og andre tunge applikasjoner, anbefaler vi eget 4G mobilnett.

Leie av sengetøy og håndklær

Dette skiftes ikke under oppholdet, med mindre ikke annet er avtalt. Leietaker har selv muligheten til å vaske og skifte under leieperioden.

Håndklær til utendørs bruk

Håndklær til strand og basseng er ikke inkludert i leieavtalen, og skal derfor medbringes .

Mangler og reklamasjon

Det er leietakers ansvar å kontakte OpplevSardinia om eventuelle skader og mangler, så fort dette oppdages.

Basseng

Leietaker er ansvarlig for korrekt bruk av bassengets utstyr og sikkerhetssystem. Barn ved bassenget skal alltid være under de voksnes oppsyn. Dette er ene og alene leietakers ansvar.
Husk alltid å slå av lysene i bassenget om natten. Lyset tiltrekker seg insekter, som kan stoppe bassengfilteret. Dette kan føre til at bassenget må stenges og ikke lenger kan brukes.
Bassenget har egen bassengrobot. Denne blir driftet av vår vaktmester.

Oppvarming

Lys og gas er inkludert i leieavtale, men kan ikke brukes for oppvarming. Villaen har eget system for oppvarming som kan bestilles etter behov. Prisen er kr. 300,- pr. uke

Uteområde

Villaen er lagt til rette med mange uteplasser for bespisning og samvær. Det er derimot forbudt å bringe glass og porselen inn i basseng perimeteret.

Bassengoppvarming

Bassenget er ikke oppvarmet, og er derfor avhengig av været. Temperaturene på Sardinia er imidlertid svært behagelige fra mai til september, så dette regnes ikke som noe stort problem.
Bassenget er tilgjengelig for bruk fra 1. mai - 30 september så lenge ikke annet er avtalt.

Senger

Størrelsen på sengene kan variere fra skandinavisk standard. Madrassene er ofte fastere enn de vi har hjemme.
Ferieboligen er utstyrt med dyner/tepper og puter.

Septiktank

Boligen har septiktank. Det er derfor forbudt å kaste tamponger, våtservietter, bind, sigaretter og lignende i toalettet da dette kan medføre til tette avløp.


Tyverisikring

Husk alltid at lukke og låse hovedport, dører og vinduer når du forlater huset.

Søppel

Søppel skal sorteres og tømmes innen avreise. Du finner merkede søppelcontainere i nærheten av eiendommen.

Støy

Selv om villaen ligger landlig til, er det allikevel naboer i nærheten. Man bør derfor vise forståelse og hensyn ved å ikke støye i de sene kveldstimene.

Røyking

Av hensyn til kommende leietakere, møbler mm, skal all røyking foregå utendørs.

Vaktmester

Villaen har egen lokal vaktmester som kontrollerer og retter feil på eiendommen, renser bassenget, og klipper plener mm. Mye av dette blir gjort tidlig på morgenen, men bruk av maskiner må naturligvis gjøres på egnede tider. Mer informasjon om dette finner du i husets oppslagsperm.
Tilbake til innholdet